ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TRK

ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRK | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

TRK Φιλοσοφία

H TRK COFFEE AND BEVERAGES SA είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των δύο πιο ιστορικών και καινοτόμων εταιρειών καφέ: του CAFFE VERGNANO 1882 και του CAFFE MAURO.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Δραστηριότητα

Δραστηριότητα

Από το 1996 μέχρι σήμερα η TRK Coffee δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή του καλύτερου ιταλικού καφέ και συναφών ειδών. Η παρουσία μας είναι επιτυχημένη τόσο στο κομμάτι της χονδρικής (HO.RE.CA.) όσο και στο κομμάτι του λιανεμπορίου (RETAIL). Διαθέτουμε δύο ξεχωριστά τμήματα που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε αγοράς.

Αποστολή

  • Επιλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων προμηθευτών καφέ και συναφών ειδών
  • Συχνή επαφή με τους πελάτες μας & άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους
  • Παροχή εξιδεικευμένων υπηρεσιών after sales
  • Κατάρτιση baristas, εκπαίδευση και ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο
  • Διοργάνωση ετήσιου διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα barista – CAFFE VERGNANO BEST BARISTA GREECE
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Αποστολή
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Διανομή

Διανομή

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στον Πειραιά και εξυπηρετούν το σύνολο της Αττικής. Υποκαταστήματα της TRK λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα ενώ μέσα από επιλεγμένους συνεργάτες, το δίκτυο διανομής μας καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα.

Τεχνική Υποστήριξη

Από τα πρώτα βήματα της εταιρείας μέχρι σήμερα, δίνουμε μεγάλη σημασία στο κομμάτι των υπηρεσιών after sales. Το τεχνικό τμήμα μας απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες που ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Τεχνική Υποστήριξη

Οι Αξίες μας

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα

Όραμα

Η εταιρεία μας, από την ίδρυση της το 1996, λειτουργεί με όραμα την εισαγωγή του ποιοτικότερου ιταλικού espresso και τη διάδοσή του στους Έλληνες baristi και καταναλωτές. Στο κέντρο της λειτουργίας μας βρίσκεται ο πελάτης. Για αυτό το λόγο μεριμνούμε όχι μόνο για την παροχή των καλύτερων προϊόντων αλλά και των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες B2B, με έμφαση στην πλήρη τεχνική υποστήριξη και τη διαρκή εκπαίδευση.

Πάθος

Στην TRK Coffee έχουμε ιδιαίτερη αγάπη για τον καφέ και γι’ αυτό επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση με μοναδικό στόχο την καλύτερη απόδοση. Με σεβασμό προς τον πελάτη, αναζητούμε λύσεις για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα

Εμπιστοσύνη

Πιστεύουμε στους συνεργάτες μας που με υπευθυνότητα και αξιοπιστία υλοποιούν τους στόχους που θέτουμε από κοινού. Λειτουργούμε σεβόμενοι τους διεθνής κανονισμούς, με στόχο μας πάντα την σταθερή παροχή υπηρεσιών και των προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Ευθύνη προς το Περιβάλλον

Βασική αξία της TRK είναι η προστασία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Εμείς και οι συνεργάτες μας επιλέγουμε την προώθηση βιώσιμων προϊόντων προσφέροντας στον καταναλωτή ασφάλεια και αξιοπιστία.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα