ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TRK

ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRK | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

TRK Φιλοσοφία

H TRK COFFEE AND BEVERAGES SA είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των δύο πιο ιστορικών και καινοτόμων εταιρειών καφέ: του CAFFE VERGNANO 1882 και του CAFFE MAURO.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Δραστηριότητα

Δραστηριότητα

Από το 1996 μέχρι σήμερα η TRK Coffee δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή του καλύτερου ιταλικού καφέ και συναφών ειδών. Η παρουσία μας είναι επιτυχημένη τόσο στο κομμάτι της χονδρικής (HO.RE.CA.) όσο και στο κομμάτι του λιανεμπορίου (RETAIL). Διαθέτουμε δύο ξεχωριστά τμήματα που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε αγοράς.

Αποστολή

  • Επιλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων προμηθευτών καφέ και συναφών ειδών
  • Συχνή επαφή με τους πελάτες μας & άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους
  • Παροχή εξιδεικευμένων υπηρεσιών after sales
  • Κατάρτιση baristas, εκπαίδευση και ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο
  • Διοργάνωση ετήσιου διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα barista – CAFFE VERGNANO BEST BARISTA GREECE
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Αποστολή
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Διανομή

Διανομή

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στον Πειραιά και εξυπηρετούν το σύνολο της Αττικής. Υποκαταστήματα της TRK λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα ενώ μέσα από επιλεγμένους συνεργάτες, το δίκτυο διανομής μας καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα.

Τεχνική Υποστήριξη

Από τα πρώτα βήματα της εταιρείας μέχρι σήμερα, δίνουμε μεγάλη σημασία στο κομμάτι των υπηρεσιών after sales. Το τεχνικό τμήμα μας απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες που ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Τεχνική Υποστήριξη

Οι Αξίες μας

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα

Όραμα

Η εταιρεία μας, από την ίδρυση της το 1996, λειτουργεί με όραμα την εισαγωγή του ποιοτικότερου ιταλικού espresso και τη διάδοσή του στους Έλληνες baristi και καταναλωτές. Στο κέντρο της λειτουργίας μας βρίσκεται ο πελάτης. Για αυτό το λόγο μεριμνούμε όχι μόνο για την παροχή των καλύτερων προϊόντων αλλά και των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες B2B, με έμφαση στην πλήρη τεχνική υποστήριξη και τη διαρκή εκπαίδευση.

Πάθος

Στην TRK Coffee έχουμε ιδιαίτερη αγάπη για τον καφέ και γι’ αυτό επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση με μοναδικό στόχο την καλύτερη απόδοση. Με σεβασμό προς τον πελάτη, αναζητούμε λύσεις για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα

Εμπιστοσύνη

Πιστεύουμε στους συνεργάτες μας που με υπευθυνότητα και αξιοπιστία υλοποιούν τους στόχους που θέτουμε από κοινού. Λειτουργούμε σεβόμενοι τους διεθνής κανονισμούς, με στόχο μας πάντα την σταθερή παροχή υπηρεσιών και των προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Ευθύνη προς το Περιβάλλον

Βασική αξία της TRK είναι η προστασία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Εμείς και οι συνεργάτες μας επιλέγουμε την προώθηση βιώσιμων προϊόντων προσφέροντας στον καταναλωτή ασφάλεια και αξιοπιστία.

ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ

Με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της «TRK COFFEE & BEVERAGES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» στις 5 Απριλίου 2021, αποφασίσθηκε να μειωθεί το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας κατά 249.000,00 ευρώ με την ακύρωση 8.300 μετοχών της εταιρείας, ονομαστικής αξίας 30,00 ευρώ η καθεμία. Κατόπιν αυτής της μειώσεως, το μετοχικό της εταιρείας θα ανέρχεται πλέον στο ποσό των 141.000,00 ευρώ, διαιρούμενο σε 4.700 μετοχές ονομαστικής αξίας 30,00 ευρώ η καθεμία.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα

Οι Διακρίσεις μας

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Διακρίσεις

H TRK COFFEE S.A. διακρίθηκε στα Coffee Business Awards 2020 με 5 χρυσά και 5 ασημένια βραβεία.

Χρυσός Νικητής στην κατηγορία Top Athens Coffee Importer. Ιδιαίτερη τιμή για την TRK COFFEE αποτελεί η νίκη των Gold Awards στις κατηγορίες Top Coffee Importer Bio Brand και Top Coffee Packaging εκπροσωπώντας την Caffè Vergnano 1882.

Η βραβευμένη συσκευασία που φέρει την υπογραφή της Caffè Vergnano έχει μειωμένη στο μισό τη χρήση καθαρού πλαστικού που προέρχεται από μη ανανεώσιμες πηγές.

Μία ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη συσκευασία, κατασκευασμένη από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό R-PET (μέγιστο επιτρεπόμενο από τον ευρωπαϊκό νόμο).

Για έναν καλό καφέ και για το περιβάλλον!