ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TRK

ΕΤΑΙΡΕΙΑ TRK | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

H TRK COFFEE AND BEVERAGES SA είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των δύο πιο ιστορικών και καινοτόμων εταιρειών καφέ: του CAFFE VERGNANO 1882 και του CAFFE MAURO.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Δραστηριότητα

Δραστηριότητα

Από το 1996 μέχρι σήμερα η TRK Coffee δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή του καλύτερου ιταλικού καφέ και συναφών ειδών. Η παρουσία μας είναι επιτυχημένη τόσο στο κομμάτι της χονδρικής (HO.RE.CA.) όσο και στο κομμάτι του λιανεμπορίου (RETAIL). Διαθέτουμε δύο ξεχωριστά τμήματα που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες της κάθε αγοράς.

Αποστολή

  • Επιλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων προμηθευτών καφέ και συναφών ειδών
  • Συχνή επαφή με τους πελάτες μας & άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους
  • Παροχή εξιδεικευμένων υπηρεσιών after sales
  • Κατάρτιση baristas, εκπαίδευση και ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο
  • Διοργάνωση ετήσιου διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα barista – CAFFE VERGNANO BEST BARISTA GREECE
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Αποστολή
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Όραμα

Όραμα

Η εταιρεία μας, από την ίδρυση της το 1996, λειτουργεί με όραμα την εισαγωγή του ποιοτικότερου ιταλικού espresso και τη διάδοσή του στους Έλληνες baristi και καταναλωτές. Στο κέντρο της λειτουργίας μας βρίσκεται ο πελάτης. Για αυτό το λόγο μεριμνούμε όχι μόνο για την παροχή των καλύτερων προϊόντων αλλά και των καλύτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες B2B, με έμφαση στην πλήρη τεχνική υποστήριξη και τη διαρκή εκπαίδευση.

Διανομή

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στον Πειραιά και εξυπηρετούν το σύνολο της Αττικής. Υποκαταστήματα της TRK λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα ενώ μέσα από επιλεγμένους συνεργάτες, το δίκτυο διανομής μας καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Διανομή
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική Υποστήριξη

Από τα πρώτα βήματα της εταιρείας μέχρι σήμερα, δίνουμε μεγάλη σημασία στο κομμάτι των υπηρεσιών after sales. Το τεχνικό τμήμα μας απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες που ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά σε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.