ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ BRANDS TRK

BRANDS TRK | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

VERGNANO CAFFE

Η Caffè Vergnano είναι μια εταιρεία με μακρά και διάσημο ιστορικό οικογενειακής παράδοσης. Ιδρύθηκε το 1882 όταν ο Domenico Vergnano άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο στη μεσαιωνική πόλη Chieri που βρίσκεται στους πρόποδες των λόφων γύρω από το Τορίνο. Το κατάστημα άρχισε σύντομα να ειδικεύεται στο ψήσιμο και την πώληση καφέ, καθορίζοντας την αληθινή εκδοχή της οικογένειας Vergnano.

MAURO CAFFE

Το Νοέμβριο του 1949 κοντά στο λιμάνι του Reggio Calabria, ο Demetrio Mauro τοποθετεί μια μεταχειρισμένη μηχανή καφέ χωρητικότητας 20 λίτρων σε μια αποθήκη στην οδό Florio 101 και δημιουργεί τον “Mauro Caffé”. Αυτός ο «αυτοδημιούργητος άνδρας», όπως αναφέρεται, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να συσκευάσει τον καφέ (μέχρι τότε πουλιόταν χύμα) κάτω από την δική του ονομασία.

VINCENZI

Το 1925, οι Rinaldo και Ezilda Torre δημιουργούν χειροποίητα σιρόπια από συνταγές που μεταφέρθηκαν από την Lucca της Ιταλίας στη συνοικία North Beach στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας.

Οι πρώτες γεύσεις είναι Anisette, Γρεναδίνια, Lemon, Orgeat, και Tamarindo.

GIORGETTI

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα.

PARADOSIAKOS KAFENES

Κάθε φλυτζάνι του ελληνικού καφέ «Παραδοσιακός Καφενές» κλείνει μέσα του όλες τις αξίες και τις παραδόσεις του αυθεντικού ελληνικού καφέ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ

O Δρόμος του Τσαγιού δημιουργήθηκε στην Ελλάδα με την αρχική ιδέα να προσφέρει μια ευρεία γκάμα τσαγιών συνδυασμένη με μια πλούσια συλλογή μεσογειακών βοτάνων και μπαχαρικών.Ο Δρόμος του Τσαγιού προσφέρει έτσι στους πελάτες του τις πιο γνώριμες μεσογειακές γεύσεις συνδυασμένες με τα τσάγια της Ανατολής.

AHMAD TEA

Η εταιρεία Ahmad Tea είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε με πάθος για καλύτερο τσάι και έπειτα από τέσσερις γενιές εμπειρίας, συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι που φέρει το όνομα της ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών της.

Η TRK COFFEE είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των ιταλικών εταιρειών καφέ CAFFE VERGNANO CAFFE 1882 και CAFFE MAURO CAFFE στην Ελλάδα. Από το 1996 μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας λειτουργεί με όραμα την εισαγωγή του ποιοτικότερου Ιταλικού espresso και τη διάδοσή του στους Έλληνες baristas και καταναλωτές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δύο από τους μεγαλύτερους οίκους καφέ της Ιταλίας επιλέγουν και εμπιστεύονται την TRK ως επίσημο συνεργάτη τους στην ελληνική αγορά.