ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ MAURO CAFFE TRK

MAURO CAFFE ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ NESPRESSO | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO CENTOPERCENTO

Με την εγγύηση ποιότητας της ποικιλίας 100% Arabica, η σειρά Centopercento είναι ένα εκλεπτυσμένο και αποκλειστικό μείγμα. Η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη είναι τόσο χαμηλή που μπορεί κανείς να το απολαμβάνει συχνά. Ένας ελαφρύς καφές, με δυνατό άρωμα και νότες φρούτων και λουλουδιών. Αυτό το αποκλειστικό μείγμα καφέ με γλυκιά και αρωματική γεύση αποτελείται από πολύτιμους κόκκους Arabica που προέρχονται από επιλεγμένες φυτείες στη Βραζιλία και την Κεντρική Αμερική.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO DE LUXE

Η σειρά De Luxe οφείλει το ευχάριστο σοκολατένιο άρωμά της στη χώρα προέλευσης των κόκκων που περιέχει, όπου τα δέντρα του καφέ συχνά αναπτύσσονται περιτριγυρισμένα από φυτείες κακάο. Πρόκειται για ένα πολύ αρωματικό μείγμα με γλυκιά γεύση, στο οποίο ο καφές Arabica ισορροπείται από μία μικρή ποσότητα καφέ Robusta, εξαιρετικής premium ποιότητας, με χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO PREMIUM

Μοναδική γεύση, ειδικά για καφετέριες. Η σειρά PREMIUM ξεχωρίζει χάρη στη δυνατή της κρεμώδη υφή. Χαρακτηρίζεται από γεμάτο σώμα και μέτρια περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Μείγμα από ολόκληρους κόκκους καφέ για επαγγελματικές μηχανές εσπρέσο με μεστή και αρωματική γεύση, περιλαμβάνει σε ισορροπία τις καλύτερες ποικιλίες καφέ που προέρχονται από φυτείες της Βραζιλίας, της Κεντρικής Αμερικής και της Ασίας.

Το Νοέμβριο του 1949 κοντά στο λιμάνι του Reggio Calabria, ο Demetrio Mauro τοποθετεί μια μεταχειρισμένη μηχανή καφέ χωρητικότητας 20 λίτρων σε μια αποθήκη στην οδό Florio 101 και δημιουργεί τον “Mauro Caffé”. Αυτός ο «αυτοδημιούργητος άνδρας», όπως αναφέρεται, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να συσκευάσει τον καφέ (μέχρι τότε πουλιόταν χύμα) κάτω από την δική του ονομασία.