ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ MAURO CAFFE TRK

MAURO CAFFE ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ OCS | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΕΣ BRAZIL

Η μουσική και ο αισθησιασμός των Βραζιλιάνικων ρυθμών σε έναν γλυκό και βελούδινο καφέ. Βραζιλία: η χώρα με την υψηλότερη παραγωγή καφέ παγκοσμίως σε ποσότητα και ποιότητα, χώρα του καρναβαλιού και της σάμπα, γη της απόλαυσης, του καφέ, της προέλευσης των καλύτερων ποικιλιών Arabica της Caffè Mauro που δίνουν τον πιο απαλό και γλυκό καφέ, με γεμάτο σώμα. Espresso με βελούδινη υφή, απαλή γεύση, καταιγιστικό άρωμα και σοκολατένια επίγευση. Μία γλυκιά γεύση με χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Ιδανικός καφές για κάθε στιγμή της ημέρας.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΕΣ EL SALVADOR

Αίσθηση χαλάρωσης και τροπικές γεύσεις σε έναν ελαφρύ και αρωματικό καφέ. Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μία περιοχή που φημίζεται για την καλλιέργεια ποικιλιών Arabica ανώτερης ποιότητας, που βρέχονται από τις συχνές βροχοπτώσεις και στεγνώνουν χάρη στην τροπική ζέστη. Οι καρποί του καφέ, με ζωηρό κόκκινο χρώμα, επιλέγονται και καλλιεργούνται χειρωνακτικά. Το ψήσιμό τους εγγυάται έναν εκλεπτυσμένο εσπρέσο που συνδυάζει την γεύση τροπικών φρούτων με αυτή του μελιού και του μανταρινιού. Ντελικάτη γεύση με χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη. Ιδανικός καφές για μετά το δείπνο.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΕΣ ETHIOPIA

Η άγρια φύση της Αφρικανικής γης σε έναν έντονο και αρωματικό καφέ. Αιθιοπία: άγρια και παρθένα γη, λίκνο του καφέ, πηγή κάποιων εκ των πιο αρχαίων και πολύτιμων ποικιλιών Arabica στον κόσμο που δίνει έναν έντονο και γεμάτο εσπρέσο, πλούσιο σε αρώματα και φρουτώδεις γεύσεις. Η αίσθηση καραμέλας στο στόμα, η οποία τείνει να μετασχηματίζεται σε ένα επίμονο μέλι και νότες κερασιού, γίνεται αμέσως αντιληπτή. Επιθετική γεύση που εξισορροπείται από τη σωστή δόση καφεΐνης. Ιδανικός καφές για μετά το μεσημεριανό.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΕΣ INDIA

Η εξωτική και μυστικιστική γοητεία της Ινδίας σε έναν ισορροπημένο και πικάντικο καφέ. Ινδία: μυστικιστική και σαγηνευτική χώρα, όπου τα καφεόδεντρα αναπτύσσονται σε σκιασμένες φυτείες που καλλιεργούνται από τους μουσώνες, ανάμεσα σε ξυλόγλυπτες πιπεριές, λεμονιές και πορτοκαλιές. Έτσι προκύπτει ένας εσπρέσο με ευχάριστο και γλυκό άρωμα. Οι νότες εσπεριδοειδών και σοκολάτας συνδυάζονται με πικάντικα αρώματα. Δυνατή γεύση, πλούσια σε καφεΐνη. Ιδανικός καφές για πρωινό.

Το Νοέμβριο του 1949 κοντά στο λιμάνι του Reggio Calabria, ο Demetrio Mauro τοποθετεί μια μεταχειρισμένη μηχανή καφέ χωρητικότητας 20 λίτρων σε μια αποθήκη στην οδό Florio 101 και δημιουργεί τον “Mauro Caffé”. Αυτός ο «αυτοδημιούργητος άνδρας», όπως αναφέρεται, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να συσκευάσει τον καφέ (μέχρι τότε πουλιόταν χύμα) κάτω από την δική του ονομασία.