ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ MAURO CAFFE TRK

MAURO CAFFE ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΑ | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

MAURO Ταμπλέτα Χάρτινη Καφέ Espresso CENTOPERCENTO

Με την εγγύηση ποιότητας της ποικιλίας 100% Arabica, η σειρά Centopercento είναι ένα εκλεπτυσμένο και αποκλειστικό μείγμα. Η περιεκτικότητά του σε καφεΐνη είναι τόσο χαμηλή που μπορεί κανείς να το απολαμβάνει συχνά. Ένας ελαφρύς καφές, με δυνατό άρωμα και νότες φρούτων και λουλουδιών.

MAURO Ταμπλέτα Χάρτινη Καφέ Espresso DE LUXE

Η σειρά De Luxe οφείλει το ευχάριστο σοκολατένιο άρωμά της στη χώρα προέλευσης των κόκκων που περιέχει, όπου τα δέντρα του καφέ συχνά αναπτύσσονται περιτριγυρισμένα από φυτείες κακάο.

MAURO Ταμπλέτα Χάρτινη Καφέ Espresso DECAFFEINATO

Με την ευχάριστη κρεμώδη γεύση του και με το ντελικάτο άρωμα του, ο Decaffeinato του Caffè Mauro ξεχωρίζει στα coffee bars. Με μείγμα από 75% Robusta και 25% Arabica, απευθύνεται στου λάτρεις του espresso που απέχουν από την καφεΐνη, αλλά όχι από την ευχαρίστηση ενός ποιοτικού καφέ.

Το Νοέμβριο του 1949 κοντά στο λιμάνι του Reggio Calabria, ο Demetrio Mauro τοποθετεί μια μεταχειρισμένη μηχανή καφέ χωρητικότητας 20 λίτρων σε μια αποθήκη στην οδό Florio 101 και δημιουργεί τον “Mauro Caffé”. Αυτός ο «αυτοδημιούργητος άνδρας», όπως αναφέρεται, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκε να συσκευάσει τον καφέ (μέχρι τότε πουλιόταν χύμα) κάτω από την δική του ονομασία.