ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ TRK

VERGNANO CAFFE ΑΚΑΔΗΜΙΑ | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Ακαδημια Caffè Vergnano

Από το 2005, ο Caffè Vergnano λειτουργεί ένα εκπαιδευτικό σχήμα, μέσα από το οποίο οι Baristi μαθαίνουν να αναπτύσσουν αντίληψη πάνω στον καφέ, από την παραγωγή του καρπού στο χωράφι μέχρι το τελικό φλυτζάνι. Η επιτυχία της Ακαδημίας Vergnano στην Ιταλία έχει οδηγήσει στην επέκταση των σεμιναρίων και σε άλλες χώρες όπως στην Αθήνα! Μια σειρά από σεμινάρια, workshops και γευστικές δοκιμές πραγματοποιούνται στον χώρο της Ακαδημίας από τον Υπεύθυνο Barista Trainer, με σκοπό την προώθηση της γνώσης, την εξειδίκευση και τη διεύρυνση της εκπαίδευσης των εργαζομένων στο χώρο του καφέ.

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ welcome

THE ART AND SECRETS OF ESPRESSO AND MORE

«Η τέχνη του εσπρέσο είναι στο κέντρο της λειτουργίας μας από το 1882: η παράδοση, η εμπειρία, η αφοσίωση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της Caffè Vergnano.
Μέσα από την Ακαδημία Vergnano στοχεύουμε να μοιραστούμε όλες τις διαδικασίες για τη δημιουργία του τέλειου εσπρέσο και καπουτσίνο. Κάθε φορά. Από την επιλογή των καλύτερων πράσινων κόκκων, μέχρι το παραδοσιακό, αργό ψήσιμο για κάθε ξεχωριστή ποικιλία προέλευσης και τον ποιοτικό έλεγχο από τη συλλογή μέχρι τη συσκευασία.»

Καλώς ήρθατε στην ακαδημία Vergnano.
Carolina Vergnano

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ