ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ VERGNANO CAFFE TRK

VERGNANO CAFFE ΑΚΟΠΟΣ ΚΑΦΕΣ | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

ESPRESSO EXTRA DOLCE

Οι πιο σπάνιες και εκλεκτές ποικιλίες Arabica έχουν επιλεγεί για να εξασφαλίσουν εκρηκτικό άρωμα και τον πιο γλυκόπιοτο espresso που έχετε ποτέ δοκιμάσει. Γεύσεις φουντουκιού, μελάσας και σοκολάτας γάλακτος αναδεικνύονται με την ευχάριστη όξινη γεύση των εσπεριδοειδών.

ESPRESSO DOLCE 900

Ανώτερη ποιότητα και γεύση που ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα του κλάδου. Οι πιο εκλεκτές ποικιλίες Arabica από την Κεντρική και τη Νότια Αμερική χαρίζουν στο μείγμα φρουτώδες άρωμα και ελαφρώς όξινο χαρακτήρα.

ESPRESSO CREMA 800

Διακριτικό και αρωματικό μείγμα. Του ψηλό ποσοστό κόκκων Arabica από την Κολομβία εξασφαλίζει μία ήπια γλυκύτητα. Ντελικάτες νότες καραμέλας και σκούρας σοκολάτας αφήνουν χώρο για έναν καφέ με γεμάτο σώμα και επίγευση με νύξεις κανέλας. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ σώματος και αρώματος!

ESPRESSO RICCO 700

Ένα μείγμα με χαρακτηριστική γεύση που διαρκεί. Περιέχει την καλύτερη ποικιλία Arabica της Βραζιλίας η οποία προσφέρει έναν πολύπλοκο γευστικό συνδυασμό σκούρας σοκολάτας και καβουρδισμένου αμυγδάλου.

ESPRESSO CLASSICO 600

Διακρίνεται για την γεμάτη και έντονη γεύση του. Μίγμα με αποφασιστικό χαρακτήρα και ελαφριά οξύτητα. Ένας δυνατός καφές με πυκνή κρέμα.

ESPRESSO INTENSO 500

Διακρίνεται για το μοναδικό άρωμα, την πλούσια κρέμα και την φρουτώδη γεύση του. Για όσους αναζητούν πιο έντονη και γεμάτη γεύση στον καφέ τους.

ESPRESSO DECAFFEINATO

Η δέσμευση της Caffe Vergnano να προσφέρει ανώτερη ποιότητα τηρείται και σε αυτό το Decaf 100% Arabica μείγμα. Το αποτέλεσμα στο φλιτζάνι είναι εντυπωσιακά ισορροπημένο, με ντελικάτα και στρογγυλά αρώματα.

ESPRESSO BIO

Οι καλύτερες ποικιλίες Arabica από πιστοποιημένες οργανικές καλλιέργειες δημιουργούν ένα μείγμα με μεστό και απαλό άρωμα.

GRANAROMA ESPRESSO 1KG

O καφές Gran Aroma συνδυάζει την κρεμώδη υφή με μία ιδιαίτερη γεύση που προσφέρει μία νότα μπαχαρικών.

ESPRESSO 1KG

Η σωστή ισορροπία των ποικιλιών Arabica και Robusta προσφέρει ένα μείγμα με γεμάτο σώμα και γλυκιά γεύση.

ANTICA BOTTEGA 1KG

Ο συγκεκριμένος καφές χαρακτηρίζεται από λεπτή, γλυκιά γεύση παράλληλα με γεμάτο σώμα και ελαφριά οξύτητα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ PET ESPRESSO BIO 2KG

Ο καφές Arabica είναι ο πιο εκλεκτός και διάσημος τύπος καφέ. Αυτό το μείγμα δημιουργείται από την αργή παραδοσιακή μέθοδο ψησίματος των καλύτερων ποικιλιών Arabica από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες που λειτουργούν με σεβασμό προς τη φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα. Ένας καφές ανώτερης ποιότητας με λεπτή γεύση και απαλό άρωμα, για τους πιο απαιτητικούς γνώστες καφέ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ PET ESPRESSO ORIGINAL 3KG

Το 1882 blend, το πιο διάσημο μείγμα της Caffè Vergnano, αποτελείται από τους καλύτερους κόκκους Arabica από τη Νότια Αμερική και την Κεντρική Αφρική. Ψήνουμε αυτό το μείγμα ακολουθώντας πιστά την αργή, παραδοσιακή μέθοδο και χρησιμοποιούμε διαφορετικά προφίλ ψησίματος για κάθε ποικιλία. Από τη διαδικασία αυτή προκύπτει ένα λεπτό και αρωματικό χαρμάνι, με νότες από φρούτα και μέλι. Το αποτέλεσμα στο φλιτζάνι έχει σοκολατένια επίγευση και όμορφο χρώμα φουντουκιού. Η κρέμα του είναι πλούσια, με χαρακτηριστικές κεχριμπαρένιες ρίγες.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ PET ESPRESSO STRONG 3KG

Το 1882 Classic blend της Caffè Vergnano, ελαφρώς τροποποιημένο για όσους προτιμούν μια πιο έντονη γεύση στον καφέ. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ συμπαγής κρέμα με το χρώμα του φουντουκιού. Το μείγμα χαρακτηρίζεται από πλήρες και έντονο άρωμα με νότες κανέλας και πιπεριού, και πλούσιο σώμα.

Η Caffè Vergnano είναι μια εταιρεία με μακρά και διάσημο ιστορικό οικογενειακής παράδοσης. Ιδρύθηκε το 1882 όταν ο Domenico Vergnano άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο στη μεσαιωνική πόλη Chieri που βρίσκεται στους πρόποδες των λόφων γύρω από το Τορίνο. Το κατάστημα άρχισε σύντομα να ειδικεύεται στο ψήσιμο και την πώληση καφέ, καθορίζοντας την αληθινή εκδοχή της οικογένειας Vergnano.