ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ VERGNANO CAFFE TRK

VERGNANO CAFFE ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ESPRESSO 100% ARABICA TIN 250GR

Ένα ισορροπημένο προϊόν, με ντελικάτη γεύση και γεμάτο σώμα που προκύπτει από το αργό ψήσιμο των πιο εκλεκτών ποικιλιών Arabica.

ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ESPRESSO 1882 TIN 250 GR

Το 1882 blend, το πιο διάσημο μείγμα της Caffè Vergnano, αποτελείται από τους καλύτερους κόκκους Arabica από τη Νότια Αμερική και την Κεντρική Αφρική. Ψήνουμε αυτό το μείγμα ακολουθώντας πιστά την αργή, παραδοσιακή μέθοδο και χρησιμοποιούμε διαφορετικά προφίλ ψησίματος για κάθε ποικιλία. Από τη διαδικασία αυτή προκύπτει ένα λεπτό και αρωματικό χαρμάνι, με νότες από φρούτα και μέλι. Το αποτέλεσμα στο φλιτζάνι έχει σοκολατένια επίγευση και όμορφο χρώμα φουντουκιού. Η κρέμα του είναι πλούσια, με χαρακτηριστικές κεχριμπαρένιες ρίγες.

ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ESPRESSO 100% ORGANIC ARABICA TIN 250GR

Αυτό το μίγμα δημιουργείται από το αργό ψήσιμο μόνο των καλύτερων ποικιλιών Arabica από βιολογικές καλλιέργειες, με σεβασμό στο περιβάλλον και τα τοπικά οικοσυστήματα.

ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ESPRESSO DECAF TIN 250GR

Το καλύτερο decaf blend της Caffè Vergnano, που προσφέρει έναν ισορροπημένο καφέ, με ντελικάτη γεύση, χωρίς καφεΐνη.

ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ESPRESSO CASA 250GR

Ένας espresso, ιδανικός για αυτούς που προτιμούν την πλούσια κρέμα και το γεμάτο σώμα, σε συνδυασμό με μία επίγευση σοκολάτας.

ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ESPRESSO CASA BIPACK 2x250GR fronte

Για όσους αναζητούν έναν λίγο πιο δυνατό καφέ, με επίγευση σοκολάτας. Το γεμάτο σώμα και το έντονο άρωμα, έχουν ως αποτέλεσμα έναν espressoμε πλούσια και απολαυστική κρέμα.

Η Caffè Vergnano είναι μια εταιρεία με μακρά και διάσημο ιστορικό οικογενειακής παράδοσης. Ιδρύθηκε το 1882 όταν ο Domenico Vergnano άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο στη μεσαιωνική πόλη Chieri που βρίσκεται στους πρόποδες των λόφων γύρω από το Τορίνο. Το κατάστημα άρχισε σύντομα να ειδικεύεται στο ψήσιμο και την πώληση καφέ, καθορίζοντας την αληθινή εκδοχή της οικογένειας Vergnano.