ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ VERGNANO CAFFE TRK

VERGNANO CAFFE ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ OCS | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO FAP DECAF

Ένα ισορροπημένο προϊόν, με ντελικάτη γεύση και ιδιαίτερο άρωμα, χάρη στο αργό του ψήσιμο από τους πιο εκλεκτούς ντεκαφεϊνέ κόκκους. Ιδανικός για να τον απολαύσετε το βράδυ.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO FAP CLASSICO

Ένα blend με γεμάτη γεύση, που έχει έντονο άρωμα από τους καλύτερους κόκκους Robusta, με ιδιαίτερα έντονη κρέμα και χρώμα φουντουκιού.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO FAP CREMA

Απαλό και ντελικάτο blend που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση των κόκκων Arabica Κεντρικής Αμερικής και το έντονο σοκολατένιο άρωμα των κόκκων Ασιατικού Robusta. Η ισορροπία ανάμεσα στο άρωμα και το σώμα του καφέ είναι τέλεια. Για όσους προτιμούν τον καφέ τους ντελικάτο, ελαφρύ και αρωματικό αλλά με γεμάτο σώμα.

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ESPRESSO FAP ESPRESSO

Το κορυφαίο blend της γκάμας του Vergnano : ανώτερης ποιότητας , αποκλειστικό, αποτελείται από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ στον κόσμο, ειδικά για τους γνώστες του καφέ που επιζητούν μεγαλύτερη απόλαυση.

Η Caffè Vergnano είναι μια εταιρεία με μακρά και διάσημο ιστορικό οικογενειακής παράδοσης. Ιδρύθηκε το 1882 όταν ο Domenico Vergnano άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο στη μεσαιωνική πόλη Chieri που βρίσκεται στους πρόποδες των λόφων γύρω από το Τορίνο. Το κατάστημα άρχισε σύντομα να ειδικεύεται στο ψήσιμο και την πώληση καφέ, καθορίζοντας την αληθινή εκδοχή της οικογένειας Vergnano.