ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ VERGNANO CAFFE TRK

VERGNANO CAFFE ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΧΑΡΤΙΝΑ | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ESPRESSO 100% ARABICA

Το συγκεκριμένο blend προέρχεται από τους πιο εκλεκτούς κόκκους καφέ Arabica, οι οποίοι του προσφέρουν ένα πολύ ντελικάτο άρωμα. Η ελαφριά επίγευση του οφείλεται στο αργό και παραδοσιακό ψήσιμο.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ESPRESSO ESPRESSO

Αυτή η ταμπλέτα είναι για όσους προτιμούν ένα espresso με γεμάτο σώμα, με γλυκές νότες και πλούσια κρέμα.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ESPRESSO CLASSICA

Οι εκλεκτοί κόκκοι της ποικιλίας Robusta προσφέρουν ένα blend με γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και κρέμα.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ESPRESSO DECAF

Το συγκεκριμένο blend είναι κατάλληλο για όσους προτιμούν έναν καφέ γεμάτο μυρωδιές, με ντελικάτη γεύση και απαλλαγμένο από καφεΐνη, που διατηρεί όμως τα γευστικά χαρακτηριστικά και τα αρώματα του espresso, και τον κάνει ιδανικό για βραδινή κατανάλωση.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ESPRESSO 100% ARABICA 18ΤΜΧ

Το 100% Arabica blend, είναι ένας ελαφριά αρωματικός καφές που δημιουργήθηκε από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών Coffea Arabica. Η διαδικασία αργού ψησίματος δίνει ευχάριστη και ελαφριά επίγευση στον καφέ αυτό.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ESPRESSO ESPRESSO 18ΤΜΧ

Το blend Espresso είναι για τους πελάτες που εκτιμούν τον λίγο πιο έντονο καφέ. Γεμάτο σώμα, με έντονο άρωμα, είναι ο τέλειος κρεμώδης καφές.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ESPRESSO DECAF 18ΤΜΧ

Ο Arabica Vergnano τώρα διαθέσιμος και ντεκαφεϊνέ. Ισορροπημένο, με ιδιαίτερο άρωμα και ντελικάτη γεύση, χάρη στο αργό ψήσιμο των καλύτερων κόκκων Arabica χωρίς καφεΐνη. Τέλειος για το απόγευμα.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ GRANAROMA 18ΤΜΧ

Ένα γεμάτο σώμα καφέ, με έντονα αρώματα από τον καλύτερο Robusta καφέ, με έντονη κρέμα και έντονο άρωμα φουντουκιού.

Η Caffè Vergnano είναι μια εταιρεία με μακρά και διάσημο ιστορικό οικογενειακής παράδοσης. Ιδρύθηκε το 1882 όταν ο Domenico Vergnano άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο στη μεσαιωνική πόλη Chieri που βρίσκεται στους πρόποδες των λόφων γύρω από το Τορίνο. Το κατάστημα άρχισε σύντομα να ειδικεύεται στο ψήσιμο και την πώληση καφέ, καθορίζοντας την αληθινή εκδοχή της οικογένειας Vergnano.