ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ VERGNANO CAFFE TRK

VERGNANO CAFFE TRK | ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΚΑΦΕ ΕΣΠΡΕΣΣΟ VERGNANO CAFFE 01

Πάθος για καφέ, από το 1882

Ο Caffè Vergnano, ένας αρχαίος παραγωγός καφέ από το Piedmont, υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Vergnano εδώ και τέσσερις γενιές, κοιτάζει προς το μέλλον με επίκεντρο τη δημιουργικότητα , την καινοτομία και την ποιότητα.

Μια Ιταλική επιτυχία

Μια εταιρεία με πολύ μακρά και μεγάλη ιστορία, η εταιρεία Caffè Vergnano ιδρύθηκε το 1882. Αρχικά είχε τη μορφή παντοπωλείου, με έδρα το Chieri, μια μικρή πόλη στους πρόποδες του Τορίνο. Ιδρυτής της, ο Domenico Vergnano, παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη.

Αληθινό πάθος

Η αληθινή κλίση της οικογένειας Vergnano ήταν σύντομα πολύ σαφής : μέσα σε λίγα χρόνια, το μικρό κατάστημα έγινε ο ειδικός σε όλα τα μυστικά του καφέ, την παρασκευή και την πώληση. Η παραγωγή αυξήθηκε γρήγορα και οι πρώτες τρεις ιταλικές αποθήκες άνοιξαν στο Τορίνο, στην Άλμπα και στο Chieri. Αλλά το πραγματικό άλμα συνέβη στη δεκαετία του 1930 και ήταν το αποτέλεσμα μιας θαρραλέας επιλογής: την αγορά μιας φυτείας παραγωγής καφέ στην Κένυα.

Παγκόσμια ανάπτυξη

Η εταιρεία με στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, με ηρεμία, στέκεται ισχυρή, στο ιδιόκτητο εργοστάσιο 13.500 τετραγωνικών με 18 αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής. Κατέχει την έκτη θέση στην Ιταλικά αγορά λιανικής, με παρουσία σε 19 περιφέρειες της Ιταλίας με πάνω από 4.500 πελάτες HORECA, και περισσότερα από 70 καφέ σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, εξάγει με επιτυχία σε περισσότερες από 80 χώρες.

Ο καφές μας: το τέλειο μείγμα παράδοσης και καινοτομίας

Η ανώτερη ποιότητα των μειγμάτων Vergnano γεννιέται μέσα από μία μοναδική διαδικασία, από το αρχικό στάδιο της επιλογής των πρώτων υλών έως και την τελική παραγωγή.

Η προσεκτική επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών

Ο Caffè Vergnano παραμένει πιστός στις καλύτερες παραδόσεις, ενώ, την ίδια στιγμή , είναι μία από τις πιο δυναμικές και πρωτοποριακές εταιρίες παραγωγής.

Αργό, παραδοσιακό ψήσιμο

Το ψήσιμο, είναι η πιο εκλεπτυσμένη στιγμή της διαδικασίας παρασκευής καφέ, μιας και η γεύση και το άρωμα του εξαρτάται από το ακριβές επίπεδο ψησίματος. Αυτό το επίπεδο διατηρείται μέχρι και σήμερα από τον Caffè Vergnano, τηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους.

Η ποιότητα είναι η πιο σημαντική αξία για την εταιρεία μας
Πολιτική περιβάλλοντος

Από το 1999, ο Caffè Vergnano δρα σύμφωνα με τις νέες Παγκόσμιες Περιβαλλοντικές Πολιτικές, διότι η βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος συνεπάγεται βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής.
Λειτουργούν σε ουσιαστική εναρμόνιση με τους τρέχοντες και προαιρετικούς κανονισμούς σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια του προϊόντος.